Wednesday, June 8, 2011

Update Thai Hilltribe Girl

Mijn deel van deze maand is klaar, ik kan hem nu weer even wegleggen.

Vrijdagochtend vroeg hopen we te vertrekken naar Myrtle Beach, het zal ongeveer 8 uur rijden zijn, denk ik. We zullen waarschijnlijk veel gaan golfen, wat rondkijken en misschien een keertje naar het strand, hoewel ik daar absoluut niet van houd, maar we zien wel. Jullie horen later wel hoe het geweest is.

Vanavond zijn we uit eten geweest omdat Dick jarig is vandaag, alsof we normaal niet uit eten gaan hier, hahaha. Eigenlijk veel te vaak, maar dat komt omdat het hier zo makkelijk is, goedkoper dan in Nederland, met coupons vaak nog veel extra korting, en je bent ook snel klaar, het kost je geen uren. Meestal ben je hier in 1-2  uur uit en thuis, ligt eraan hoever je moet rijden natuurlijk.

We proberen ons ook voor te bereiden op onze vakantie in Nederland, we gaan een paar keer per week fietsen in de fitness ruimte, en daarna zwem ik baantjes. Ik hoop dat we straks na een jaar niet meer gefietst te hebben, niet al te veel ademnood krijgen. Zwemmen deed ik altijd al, een paar keer per week, goed voor de spieren. Nu is dit fietsen niet alleen als voorbereiding bedoelt hoor, maar we vonden allebei dat we wel eens iets meer konden gaan doen aan beweging. Golfen doen we wel veel, maar hier rijd je altijd in een kar, lopen kan op veel banen niet eens, en het is ook vaak te warm.

Ik heb al aardig wat gedaan aan de Barbie jurk voor Nienke, maar het is een behoorlijke klus, dus het zal nog even duren voor deze klaar is. 
Ik kom ook aardig in de verleiding om die leuke poppetjes en beestjes te gaan maken, amigurumi heet dat, ik had er nooit van gehoord, maar een van de vrouwen waarvan ik de blog volg, maakt ze. Ik heb nu een andere blog bij mijn lijst gezet, daar staan gratis patronen op, dus als jullie nieuwsgierig zijn wat amigurumi is, neem dan even een kijkje. Ze zijn zo schattig, maar ik heb al zoveel te doen, en ik kom altijd al tijd te kort om alles te doen wat ik leuk vind. Maar wie weet, ooit nog eens, leuk om tussendoor even te maken.

6 comments:

 1. Ze wordt mooi he, en is zo leuk om te maken.
  Goeie reis en veel plezier!

  ReplyDelete
 2. Nog gefeliciteerd!!!
  Heel fijn weekend!!!

  ReplyDelete
 3. Wat wordt die mooi Ria.
  Groetjes Tineke

  ReplyDelete
 4. Wat wordt die mooi , knap werk hoor.
  Wat een klus om dit af te maken.
  Alvast een fijne vakantie - groetjes - Petra

  ReplyDelete
 5. hij word mooiii
  en je zei ne top mijn blog dat ik toch nog maat steeds goed voorzien werd
  ja meis dat is zo
  en ook heb ik via marktplaats een stel dames gevonden die ook borduren voor me
  en ikkan je wel vertellen dat er gewoon een wachtlijst is zoveel bestellingen heb ik
  zelfs uit Australie
  daar zijn nu 3 werken heen en er komen nog meer bestellingen aan daar vandaan
  en Maria van Scharrenburg is niet aan te slepen
  super hoor ben zo blij dat ik dit gestart ben
  knu voor jou

  ReplyDelete