Saturday, June 4, 2011

nieuwe jurk en update SAL

                                             
Deze jurk heb ik gisteren afgemaakt, ik had deze katoen nog liggen, en wist eigenlijk niet goed wat ik ermee zou doen. Dit patroontje was heel simpel en was snel klaar, en ik vind het resultaat best leuk geworden.
Nu ben ik aan een groot patroon bezig, de mooie jurk die ik voor Nienke in gedachten had. Deze week katoen gekocht en gisteren begonnen.
Een klein stukje verder met mijn Pooh alfabeth


Van de Catia Dias SAL heb ik weer een blok klaar. Het nieuwe blok voor deze maand heb ik uitgeprint klaarliggen, dus tzt zien jullie die ook wel.
De Hilltribe Girl ben ik nu mee bezig, maar ik ontdekte een fout, en moest een heel stuk uithalen. Normaal als het om een steekje gaat wat je kunt verdoezelen, laat ik het zitten, maar dit kon echt niet. Zonde hoor, een avond voor niks gewerkt, maar ja, dat overkomt iedereen wel eens.

Volgende week gaan we een lang weekend weg, we hadden vorig jaar een presentatie bijgewoond, een soort time-share, we kregen toen een week gratis vakantie, en hadden de mogelijkheid om die te splitsen in 2-en, we hebben in oktober al 4 nachten gebruikt en doen nu 3  nachten, daarbij kregen we een gratis nacht hotel van onze creditcard, dus we vertrekken vrijdagochtend naar Myrtle Beach in South Carolina en hopen dinsdagavond weer thuis te zijn.


3 comments:

 1. Zonde he, als je een heel stuk moet uithalen.
  Daar zou ik ook van balen.
  En zooo leuk die barbie jurkjes die je maakt.
  En de patroontjes verzin je zelf ?
  Als ik dat zo zie dan zou ik bijna de barbie doos van mijn dochter van zolder halen. en weer beginnen. Maar dan heb ik er weer een nieuwe hobby bij haha, Ik wacht wel tot er kleinkinderen komen.

  ReplyDelete
 2. Helemaal super mooi weer allemaal!!! Ik heb ook een winnie the pooh alfabeth gemaakt maar dan per letter, zou gewoon weer zin hebben om ook zoiets weer te gaan doen...
  Alvast heel veel plezier, heerlijk even weg!

  Fijn weekend nog!

  ReplyDelete
 3. gezellig jurkje voor barbie en je poeh schiet al lekker op, en dan die mooie tegeltjes , daar ben ik helemaal weg van de kleuren zijn ook zo mooi,
  Fijn vakantie weekend toegewenst.

  ReplyDelete