Wednesday, May 2, 2012

Even een dipje

Het overkomt me niet zo heel vaak, maar ik heb een creatief dipje. Sinds de verhuizing heb ik bijna niets meer gedaan. Er is natuurlijk veel te doen in een groot huis, zoals ik al zei moet er veel schoongemaakt worden. Als het niet te warm is zit ik graag buiten, en kijk naar alle eekhoorns die hier rond rennen, naar de vogels die je hier veel meer ziet als bij het andere huis. Was ik vlak voor de verhuizing een beetje bang dat ik het huis te groot zou vinden, of dat ik misschien privacy zou moeten inleveren, omdat we nu toch wonen in een buurt waar we zoveel mensen kennen, dat valt alles mee.  Ik geniet volop van het wonen hier, en als ik bij iemand langs wil, ook als Dick aan het werk is, pak ik mijn golfkar en ga bij iemand langs. Maar ik vind het nooit erg om alleen te zijn, dus dat gebeurt niet zo vaak.
Vorige week hadden we een open huis, ik denk dat we zo'n 70 mensen over de vloer gehad hebben. Het was reuze gezellig. Ik heb leuke dingen gekregen voor het huis, en zeker 20 flessen wijn. Genoeg voor een volgende party, haha. Vanavond komen er nog wat mensen langs die vorige week niet konden. Kunnen we de restjes opmaken.
Van het weekend heb ik van de laatste perzikken een taart gemaakt, daar hebben we samen met vrienden van genoten, hij was heerlijk.
Gisteren hadden we op het Nederlands consulaat een party voor Koninginnedag. Er was ZOUTE HARING, heerlijk, hadden ze speciaal over laten vliegen hiervoor. Dat kun je hier niet krijgen.

Dick heeft het druk met zijn werk en de tuin als hij thuis is. Het was even wennen, maar het maaien op zo'n zitmachine gaat nu goed.


Ik heb de Birth Sampler gisteren weggebracht voor de achterkleinzoon van een vriendin, de baby is vorige week geboren, dus ik kon hem afmaken. Iemand anders gaat hem voor haar inlijsten.


We gaan nu aftellen voor we naar Nederland komen, volgende week dinsdag vliegen we, dus we hopen woensdag op Schiphol aan te komen. Weer koffers pakken, maar gelukkig hoeft er nooit al te veel mee terug naar Nederland, behalve wat hobbyspullen die Inge besteld heeft, en schoenen, die Remco altijd besteld hier. En natuurlijk wat dingen voor de kleinkinderen.

Dat was het weer zo'n beetje, bedankt voor het lezen en tot de volgende keer.


5 comments:

 1. Geen wonder dat je even een dipje hebt, Ria. Tjonge jonge wat een drukke tijd ligt er achter je. En nu het vooruitzicht om naar Nederland te gaan...
  Het komt vanzelf wel weer, creativiteit laat zich niet dwingen.
  Je geboortelap vind ik heel erg mooi geworden, qua kleur en stijl is het een beauty!

  Groetjes, Elizabeth

  ReplyDelete
 2. Goede reis, en een fijne vakantie in Nederland!

  ReplyDelete
 3. Hoi Mam,

  Leuke foto van pa, haha.
  Ben zo benieuwd naar julie nieuwe huis, ik ben blij dat ik als het goed is in november het huis kan komen bekijken!
  Ik kan niet wachten tot jullie weer gezellig hier zijn! (en ik mijn nieuwe hobbyspulletjes weer heb...)

  Liefs Inge

  ReplyDelete
 4. Je moet ook weer eventjes wennen aan het nieuwe en dat kost ook weer energie , heerlijk voor jullie lekker eventjes naar Nederland, ik wens je alvast heel veel plezier, en een fijne tijd!

  ReplyDelete
 5. oooh dat had ik nog niet gezien nee, hier ook een dip... Maar idd, jullie hebben nogal wat gedaan zeg! kan me voorstellen dat je moe bent en even geen zin hebt! Nog maar heel even en dan lekker naar Nederland!!! Jahoe, de 3 kleinkinderen in de achtertuin kunnen vast niet wachten! Heerlijk! :)
  En ik ben ook erg benieuwd naar mijn beetje spulletjes, zo super dat jullie dat willen meenemen!!

  Wie weet zien we elkaar deze keer!
  Alvast een hele goede vlucht!!!

  ReplyDelete