Tuesday, June 19, 2012

Eindelijk weer een bericht

Dat is een poos geleden. Ik heb ook niet echt heel veel gedaan in de tijd dat we in Nederland waren. We hadden een goede tijd. Nieuw kleinkind geboren, genoten van de andere kleinkinderen. Dick werd 60 jaar op 8 juni, we hadden een zaaltje gehuurd zodat we de familie en vrienden konden uitnodigen, het was een gezellige avond. Verder andere leuke dingen gedaan, maar ik ben toch blij dat we weer thuis zijn, eindelijk geen vest meer nodig omdat het zo koud is, en het is altijd goed om weer in je eigen huis te zijn en in je eigen bed te slapen. Het voelt zo goed, zelfs al hadden we hier nog maar 3 weken gewoond voordat we naar Nederland kwamen. We hadden een voorspoedige vlucht. Deze keer vlogen we met Arke Flight, rechtstreeks van Amsterdam naar Orlando. Wel een ander vliegveld, iets verder rijden van huis, maar het scheelt toch best veel tijd die je anders kwijt bent met overstappen. In 9 uur waren we hier, terwijl we normaal toch zo'n 12-13 uur kwijt zijn.
We hebben deze keer zowel heen als terug geen last van de jetlag gehad. Heerlijk! Zaterdagavond gelijk ergens uitgenodigd om te gaan kaarten, gisteravond weer. Terug in het ritme, gezellig hoor. Dick heeft gisteren ook weer gewerkt, hij werkt nu op maandag en woensdag. Vanavond gaan we naar een dinnershow met zijn werk.
Onze nieuwe kleinzoon Bram, geboren op 12 mei 2012

Met onze kleinkinderen een dagje naar Avifauna geweest

Deze kaart had ik voor Mireille gemaakt van de CSL lijst

Deze was voor Saskia

En deze voor Ria B


Dit moeten 2 biscornu's worden, ik heb nog niet helemaal stil gezeten tijdens ons verblijf in Nederland, hoewel het minimaal is wat ik gedaan heb.

En aan dit tig-jarenplan heb ik ook nog wat verder gewerkt.


Dit was het dan wel weer voor nu, tot de volgende keer.
3 comments:

 1. Gefeliciteerd met je kleinzoon,wat een mooie baby. Zeker is het weer fijn om thuis te zijn en heerlijk om in je eigen bed te slapen. Mooie borduurtjes gemaakt!

  ReplyDelete
 2. Nou zeg, je was bij me om de hoek(avifauna)

  ReplyDelete
 3. Leuk om weer van je te horen, te lezen...
  Gefeliciteerd met jullie kleinzoon, Bram..., wat een lieverd om te zien!
  En je laat ook meteen nog een heleboel crea zien.
  Wat mooi, ik ben dol op biscornu's..

  Groetjes, Elizabeth

  ReplyDelete