Saturday, June 30, 2012

Dipje is over

Ik heb er weer helemaal zin in. Mijn dip van 2 maanden geleden is gelukkig over, ik kom weer tijd te kort om alles te doen wat ik leuk vind.
Deze 2 biscornu's heb ik afgelopen week gemaakt.

Ze staan allebei op Ebay, maar op de een of andere manier verkoopt dit niet zo goed. Er was zo'n 3 maanden geleden iemand die ze te koop aanbood, en elke keer als zij ze erop zet, worden ze goed verkocht. Nou ja, het plaatsten is gelukkig gratis, dus op een goeie dag gaan ze wel een keer weg. En anders zijn ze ook nog altijd leuk om eens cadeau te geven. Misschien lukt de verkoop van deze dingen beter tegen de tijd dat Thanksgiving en Kerst eraan komen.

Ik heb afgelopen week wel weer een Hardanger kleedje verkocht, wat ik al had liggen vanaf december. Dat liep ook niet zo goed meer, maar zo zie je maar, de volhouder wint.
Dit kleedje was het.


En dit kleine kleedje had ik ook al een poos liggen en heb ik deze week op Ebay gezet, ik ben er nu nog een aan het borduren, deze kleinere kleedjes verkopen altijd beter per set. Er is al een bod op, dus deze ben ik ook kwijt.


Dan kan ik nog een kaart laten zien die ik voor Marian maakte van de CSL lijst. Zij is vandaag jarig, dus zij heeft de kaart inmiddels zelf al gezien.

Als mijn kleedje klaar is, denk ik dat ik weer eens een leuke Barbie jurk ga maken, dat houdt het een beetje afwisselend.
Dat was het weer even voor nu, ik vind het altijd leuk als jullie een reactie achterlaten.

6 comments:

 1. Fijn dat het weer wat beter met je gaat. Mooi je hardangerkleedje. U bent tot nu toe de enige die ik gevonden heb die ook hardanger maakt dus dan is het extra leuk.
  Groetjes monique

  ReplyDelete
 2. Lekker hoor dat je dipje weer weg is. Ach.. van tijd tot tijd hebben we daar allemaal wel eens last van!
  Ik vind je biscornu's prachtig... het is zo'n leuke vorm hè..
  Binnenkort ga ik me ook aan hardanger wagen. Ik heb in een oude Ariadne een soort stekenlap ervan gevonden, echt om te oefenen voor beginners...

  Fijn weekend, groetjes van Elizabeth

  ReplyDelete
 3. Wat heerlijk dat je de smaak weer te pakken hebt. Af en toe heb je dit soort dipjes hè. Heb ik ook vaak zo in de zomer, rond de vakanties. Je werkjes zijn allemaal super leuk!
  Groetjes, Amarins

  ReplyDelete
 4. Hoi, wat zijn biscornu's ? Ik vind ze prachtig, maar wat doe je ermee? Sier of ergens in hangen? Groeten Joyce uit Zuilichem.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joyce, biscornu's zijn eigenlijk gewoon speldenkussens. Het is een Frans woord, en ik geloof dat de naam iets te maken heeft met die 8 kanten die erin zitten, zoiets heb ik wel eens gelezen. Ik verkoop ze, of geef ze cadeau.

   Delete
 5. Prachtig zijn de biscornu;s en fijn dat het weer beter met je gaat. Ook prachtig om te zien dat je sinaasappel- en grapefruitbomen hebt. Lijkt me erg leuk. En wat een sprinkhaan.
  Groetjes,
  Sieneke

  ReplyDelete