Saturday, July 14, 2012

Bruiloft

We hebben vorige week zaterdag onze eerste bruiloft hier in Amerika meegemaakt. Het is toch wel wat anders dan in Nederland hoor. Een stel bij ons uit de kerk ging trouwen, hier ga je niet naar het stadhuis, maar trouw je in de kerk. Naar ik begrepen heb, zijn er hier wel stellen die naar de cityhall gaan, maar dan als ze echt niet in de kerk willen trouwen. Normaal gebeurt hier alles in de kerk, ook het tekenen van het trouwregister. Alles is heel officieel, het binnen brengen van de grootouders, van de ouders, de bruidsmeisjes en jongens, dat zijn meestal broers en/of zussen, neven en nichten van het bruidspaar, dan de bloemenmeisjes en de jongen die de ringen droeg. De bruidegom brengt zijn ouders binnen, de bruid wordt door haar vader binnengebracht. Toch heeft het wel wat, ik vond het heel netjes. Na de kerkdienst gingen we voor de receptie naar een andere gelegenheid. Iedereen kon de hele avond blijven, er waren sandwiches en allerlei hapjes. Het was heel gezellig.
Dit is het getrouwde stel, Stefanie had een schitterende jurk aan.

Het snijden van de bruidstaart

Dit is Stefanie met haar tweelingbroer. De 4 bruidsjongens hadden hetzelfde pak aan als de bruidegom. Alleen Jared had bij het officiele gedeelte ook een jasje aan, de bruidsjongens niet.  


Een van de bloemenmeisjes

Dat was het weer even voor nu, volgende week zal ik weer wat foto's plaatsen van mijn crea's

2 comments:

 1. Leuk dat je dat vertelt volgens mij is het leven daar echt anders fijn weekend ben benieuwd naar je creaties Gr. Marloeskreatief

  ReplyDelete
 2. Wat een leuke foto's, maar wat een voorbereiding zullen zij gehad hebben zeg!
  Maar het ziet er heel romantisch uit.
  Ik wens je een gezegend weekeind.
  Groetjes en liefs,
  Laura.

  ReplyDelete