Wednesday, July 18, 2012

het gaat weer lekker

Ik ben echt weer volop aan het borduren en haken, hier is een jurkje wat ik vorige week klaar had, een heel oud patroontje, volgens mij had ik zelf vroeger ook al zo'n soort jurkje. Maar ze blijven leuk, juist vaak die oude patronen. Nu ben ik aan een trouwjurk bezig. Lois wilde die graag hebben.


Ik heb op Ebay een hele partij Barbie poppen gekocht voor een leuke prijs, en ook wat standaards om ze neer te kunnen zetten. Ik hoop dat de poppen er goed uitzien, ook de haren, want dat is vaak bij gebruikte poppen een puinhoop. Op de foto zagen ze er goed uit. Ik heb nu zoveel mogelijkheden in dit huis om de poppen ergens neer te zetten. Dick vindt het niet zo heel erg geslaagd, maar ik vind het wel leuk om de poppen van een mooie jurk te voorzien en dan een poosje neer te zetten.

Gisteravond ook weer een Hardanger kleedje klaar, deze heb ik net op Ebay gezet.


En tot slot een kaart voor Cindy van de CSL lijst, nu eerst maar de rest van het jaar afmaken voor ik aan iets anders begin, dan hoef ik me daar niet meer druk over te maken.


Tot de volgende keer.

3 comments:

 1. Jee wat maak je een leuke dingen en waar kunnen we kijken op e Bay
  Gr. Marloeskreatief

  ReplyDelete
 2. Ben ik blij dat ik de trotse eigenaar ben van die prachtige kaart. En nog eens bedankt voor het moois dat er bijzat ik ben er heel gelukkig mee.
  je barbiepop is heel mooi op z'n zomers gekleed, en dat prachtig stukje hardanger, meisje je bent er weer helemaal ingevlogen.
  Kun je buiten een beetje blazen en het mooie weer van jullie ook onze kant uitsturen.

  groetjes cindy

  ReplyDelete
 3. Je hebt weer mooi dingen gemaakt Ria. Wat voor een stof kun je het beste gebruiken voor Hardanger?
  Groetjes,
  Sieneke

  ReplyDelete