Friday, October 19, 2012

2 Updates

Wat vliegt de tijd toch, het is alweer ruim 2 weken geleden sinds mijn laatste bericht. Het weer begint eindelijk wat beter te worden, overdag is het nog behoorlijk warm, vandaag wordt het nog tegen de 30 graden, maar de avonden koelen wat meer af, dus sinds vorige week kunnen we weer buiten zitten en de ramen en deuren openzetten in de avond. Gek eigenlijk, als in Nederland de mensen gaan denken om de winterkleding weer tevoorschijn te halen of dat al gedaan hebben, gaan wij genieten van het buiten zijn. Het blijft nog steeds een beetje vreemd dat de jaargetijden hier bijna ongemerkt voorbij gaan. Hoewel er ook hier veel bomen zijn die in de winter kaal zijn, en in het voorjaar weer uitlopen.
De citroenen in onze tuin zijn bijna rijp, ik kan er nu steeds wel wat afplukken om mijn eigen lemonade te maken. Afgelopen weekend heb ik een lemon pie gemaakt, smaakte goed.

Ik had ingeschreven voor de mystery Sal van de CSL groep. Ik heb inmiddels mijn 2e deel klaar, er komen er nog 2. Hij is erg leuk om te maken en wordt wel grappig.Met mijn cupcakes ben ik nu zover. Hij schiet lekker op, maar ik ben wel wat voorzichtiger dat ik niet te lang achter elkaar borduur. Ik heb nog steeds last van mijn arm en pols. Ik heb mijn afspraak met de dokter van deze week verzet naar over 2 weken, wil het nog even aankijken, maar ik denk dat nog een spuit wel nodig zal zijn om eindelijk van de pijn af te raken. We zien wel.


Tot de volgende keer.

4 comments:

 1. Wij zijn hier op heel wat blogs petit fours aan het haken ,dit komt van grietjekarwietje heb je daar al wat van gezien ,dat handwerk van jouw is weer erg mooi hoor Gr. Marloeskreatief

  ReplyDelete
 2. Een erg leuke mysterie en ook je cupcakes zijn schitterend. Liefs, Amarins

  ReplyDelete
 3. Een prachtige mysterie en ook je cupcakes zijn super lek!
  Groetjes, Amarins

  ReplyDelete
 4. Die cup-cakes Ria wat zijn die leuk....en je mysterie ziet er grappig uit....

  ReplyDelete