Friday, November 9, 2012

Cupcakes en Hardanger

Mijn cupcake borduur is af. Hij staat inmiddels op Ebay te koop en ik heb al een bod. Ik vond hem leuk om te maken en het resultaat vind ik ook erg mooi.


Gisteren had ik geen zin om zo snel iets nieuws op te zoeken, dus ben ik maar even een stukje doorgegaan met mijn Hardanger kleed. Ik ben nu zover.
 
 
En dit is een close-up. Hij is best groot, maar niet echt heel veel open werk. De vierkantjes moet ik nog open knippen en opvullen. 


Ik doe steeds maar een stukje, als ik even niets anders heb te doen, en dat gebeurt niet vaak.

Vandaag ga ik even de kleuren uitzoeken voor een stel kaarten die ik voor de CSL verjaardagslijst  voor 2013 ga maken. Veel mensen hebben een vrije keus opgegeven, dat is heel makkelijk voor degenen die kaarten maken, want dan neem je toch iets wat je zelf leuk vind om te doen.

A.s. donderdag komen mijn moeder en Inge voor een week op bezoek. Ik kijk daar erg naar uit, we zijn druk bezig met het verzinnen van allerlei leuke dingen. Op ongeveer 2 uur rijden hier vandaan zit een behoorlijke Amish gemeenschap, daar willen we zeker een keer heen, dat is voor mijn moeder ook erg interessant. En dan ook eten in een Amish restaurant.
Donderdag 22 november is het Thanksgiving, dan gaan we kalkoen eten hier in het clubhuis. Dan krijgen ze ook een beetje idee hoe gezellig wij het hier altijd hebben.

6 comments:

 1. Wat kan jij toch mooi borduren de cupcakes zijn prachtig en wat heerlijk dat je je moeder nog hebt en dat ze kan komen ,en de amisch gemeenschap lijkt me ook fantastisch misschien kan je foto s nemen en ons wat laten zien ze kunnen ook prachtig handwerken ,veel plezier ben weer benieuwd vindt het erg leuk je verhalen van ver weg lieve Gr. Marloeskreatief

  ReplyDelete
 2. Cupcake embroidery looks just wonderful. A great finish.
  Hardanger is coming along beautifully!
  Happy weekend!

  ReplyDelete
 3. Je cup-cakes zien er super uit, en wat leuk dat je nu al een bod hebt.....en je hebt iets leuks om naar uit te kijken gezellig hoor dat je moeder en Inge komen ik wens je heel veel plezier.

  ReplyDelete
 4. Ooooh zo gaaf de cupcakes!!! Knap hoor! Erg gezellig hoor , ben jaloers, wil ook graag een keertje langskomen ! Wie weet ooit eens! ;) Fijn weekend !

  ReplyDelete
 5. Wat zijn die cupcakes gaaf geworden, een echte beauty. En je hardanger wordt ook prachtig. Veel plezier met je bezoek. Groetjes, Amarins

  ReplyDelete
 6. Wat zijn die cupcakes geweldig mooi geworden
  groetjes Annie

  ReplyDelete