Thursday, May 16, 2013

Wat is het hier toch koud

Wat is mijn laatste bericht al weer een poos geleden, maar dat had te maken met een probleem van de computer. Daarom kon ik ook niet reageren op andere Blogberichten, sorry hiervoor. Ik denk dat Dick een nieuwe laptop nodig heeft, deze heeft allerlei gekke kuren. En de mijne staat thuis, dus dat is even behelpen.

Ik ben nog steeds in Nederland, ga wel weer aftellen, maandag over een week vliegen we terug. O, wat kijk ik daar weer naar uit, heerlijk weer naar de warmte en het gemak van je eigen huis. Vorig jaar was het slecht weer toen we hier waren, en nu weer, brrrrr wat heb ik het koud. Ik geniet van de kleinkinderen, maar af en toe is het ook best druk, en dat zijn we natuurlijk helemaal niet meer gewend. Misschien een  beetje egoistisch, maar ik verlang weer naar mijn rustige leventje in Florida, hoewel we het daar altijd drukker hebben dan hier. Maar toch anders, de levensstijl waar wij voor gekozen hebben en waar we volop van genieten. En het mooie weer natuurlijk, wat mis ik dat hier, ik merk steeds meer dat ik echt een mooi-weer mens ben. Ik houd van warmte en zon.

Vorige week ben ik een dagje naar de dierentuin geweest, met 2 van mijn zoons, mijn dochter en 4 van de kleinkinderen. Het was net die ene dag dat we geen jas nodig hadden. Heerlijk weer en het was erg leuk.

 
 

 Verder ben ik volop aan het borduren. Het Hardangerkleed wat besteld was is klaar, ik ben nu met een loper bezig, die ook aardig opschiet. Dick is op het moment als reisleider mee naar Egypte/Jordanie/Israel, dus het is hier best stil. Ik gebruik die tijd dus maar om wat extra te borduren.


Mijn volgende berichtje zal waarschijnlijk weer uit Florida komen. Tot dan.3 comments:

 1. Ja vreselijk weer hier maar het is niet anders ,mooi je loper geniet nog maar even van je kids

  ReplyDelete
 2. Je treft het niet met het weer. Jammer. Kan mij voorstellen, dat je dan toch naar warm weer verlangt. Dat doe ik ook, want ik heb genoeg van het koude weer. Ik vind je Hardangerwerken schitterend, een kunst apart.
  Groeten, Margreet.

  ReplyDelete
 3. Het is inderdaad eeeeeeeeeeeerg koud, niets aan. Kan me heel goed voorstellen dat je verlangt naar de warmte en je huisje. Maar zo lekker genieten in de dierentuin met kinderen en kleinkinderen is ook zo leuk hè. Geniet dit weekje nog even en een hele goede reis terug. Liefs, Amarins

  ReplyDelete