Wednesday, April 10, 2013

De slangen zijn terug

Onze citroenboom geeft voor de 2e keer vruchten, deze keer niet zoveel als in december, maar toch, lekkere sappige citroenen. Ik wilde gisteravond even een citroen uit de boom halen, en tot mijn schrik zag ik dit in de boom liggen.

Ze zijn weer terug nadat ik ze de hele winter niet gezien heb. Deze is ongevaarlijk, maar ik durfde toch geen citroen van de boom te halen, een beet is nooit leuk.
Vanmorgen keek ik uit mijn keukenraam en zag dezelfde(?) slang door de tuin kronkelen, ik was snel genoeg om hem op de foto te zetten voordat hij onder een struik verdween. Het zijn niet echt grote slangen, maar deze was toch wel langer dan 1 meter.

En omdat ik toch buiten was met mijn toestel, ook nog maar een foto van onze perzikken, bijna rijp om geplukt te worden.
 
 

5 comments:

 1. He bah, je schrikt toch wel even
  bbbrrrr, moet er niet aan denken
  Je hebt mooie vruchtenbomen, lekker zeg
  groetjes annie

  ReplyDelete
 2. wel een beetje eng om te zien Ria..ik zou niet zo dicht er bij willen staan ,maar ja wie kan nu zo'n lekkere vrucht weerstaan..dan maar snel plukken:)

  ReplyDelete
 3. Hoi Ria.
  Dat is toch een flinke knaap. Zolang ze in de dierntuin achter glas zijn,vind ik ze best mooi,maar zo in je tuin. bbbbbbrrrrr.
  De perzik ziet er zalig uit.

  Dikke knuf van Rens

  ReplyDelete
 4. BRRRRRRRRRR

  dat is een flinke
  ik zou denk ik helemaal niet meer naar buiten durven
  een fijn weekend meis

  knufff groetjes van Josee

  ReplyDelete
 5. O jakkie, ik zou echt bang zijn hoor! Maar je zult er vast wel aan wennen..
  Leuk dat jullie zelf dit exotische fruit hebben, dat lijkt me echt genieten!

  groetjes, Elizabeth

  ReplyDelete