Monday, April 8, 2013

Loper en update

Alweer een week voorbij, we zijn al bezig spullen klaar te leggen om mee naar Nederland te nemen. Vorige week cadeautjes gekocht voor de kleinkinderen, en een shirtje voor allemaal. Alleen voor Luca moet ik nog even op pad, daar kon ik nog niets voor vinden.
Het schiet nu wel op hoor. En net nu beginnen mijn perzikken te rijpen, ze zijn groter dan vorig jaar, en zo lekker. Ik heb zaterdag een perzik pie gebakken, ik hoop dat ik er nog wat van de boom kan halen voor een paar andere pie's, die gaan dan de vriezer in. Ze zijn gelukkig wat vroeger rijp dan vorig jaar, anders hadden we ze allemaal gemist.

Mijn Hardanger loper is klaar,  als je de biedingen wilt volgen, klik dan op Ebay dit is een directe link naar mijn auction.

Het deel van de maand april van mijn SAL is ook klaar, dit was niet zo'n heel groot stuk om te maken. Op weer naar de volgende maand.

De kerstsokken zullen voorlopig in de kast blijven, ik ben niet van plan deze mee te nemen naar Nederland, dus die komen in juni wel weer eens aan de beurt.

Tot de volgende keer.

4 comments:

 1. Hoi Ria
  Weer zo prachtige loper
  Hoop voor je dat je hem goed verkoopt, want hij is gewoon super
  groetjes Annie

  ReplyDelete
 2. Je loper is echt prachtig.
  Groetjes, Christel

  ReplyDelete
 3. Wat is de loper prachtig geworden, super. En je bloemenkrans wordt ook al zo mooi. Je hebt gelijk, eerst lekker zomerse/voorjaars dingen en dan later de sokken maar weer. Al kan ik ze het hele jaar wel borduren hoor! Groetjes, Amarins

  ReplyDelete
 4. Hoi Ria.
  Perzik pie. Wat klinkt dat lekker. De loper is mooi geworden,maar ik vind de krans helemaal geweldig.
  Dikke knuf van Rens

  ReplyDelete