Monday, June 10, 2013

Even een berichtje

Ik heb op het moment weinig te melden. Vorige week een hele drukke week gehad met nogal wat pech. Maandag begaf een van onze toiletten het. Het doorspoel mechanisme brak af. Het was al een oudje, dus het zat er een keer aan te komen. Omdat deze oude toiletten volgens zeggen zo'n 20 liter water per keer doorspoelen, en de rioolheffing hier nogal duur is, hebben we op onze eigen badkamer een nieuwe, zuinige toilet gekocht en geplaatst, en op de gastenbadkamer de tank van de oude overgeplaatst. Daar kan helaas geen nieuwe neergezet worden, omdat er een plank overheen geplaatst is, en de nieuwe modellen allemaal hoger zijn. Nu wordt deze niet zovaak gebruikt, dus het moet zo nog maar even.

De volgende dag begaf de Airco het, en dat is niet leuk in de warmte hier. De reparateur kwam de volgende dag om het te repareren, hij koelde 5 minuten, en begaf het weer. Helaas was de man toen net weg. Eind van de dag kwam hij terug en zei toen dat het de motor was. Gelukkig was dat wel garantie, maar al met al heeft het aardig wat gekost, en een hoop ergernis, omdat hij de 1e keer iets gedaan had wat niet nodig was geweest, maar wij moesten wel betalen.

Donderdag konden we niet gaan golfen omdat de eerste orkaan van het seizoen richting Florida kwam. Heel veel regen en wind, meer overlast hebben wij hier gelukkig niet gehad. En maar 1 dag, volgens de weermannen verplaatste deze orkaan zich behoorlijk snel.

Mijn vaste lezers zullen de 2 Kerstsokken missen aan de zijkant van mijn Blog. Ik werd toch een beetje nerveus van die 2 dingen die lagen te wachten op me. Zolang ik mijn Hardanger zo goed kan verkopen werk ik liever daar aan. Gelukkig mocht ik ze naar Josee sturen, hopelijk vindt zij iemand die ze kan afmaken, zodat ze voor het eind van het jaar verkocht kunnen worden voor het goede doel.

De enige update die ik nu kan laten zien is mijn Jaargetijden SAL, ik heb het deeltje van deze maand ook klaar.

Deze is nu voor de helft klaar.

5 comments:

 1. Your stitching is so wonderful.
  Greetings Grit

  ReplyDelete
 2. Het word weer prachtig en wat een pech dingen ,maar gezellig om je te horen hoor lieve groet marloes

  ReplyDelete
 3. The wreath looks fantastic.

  Greetings, Manuela

  ReplyDelete
 4. je krans wordt prachtig jammer van je kerstsokken maar er zal vast wel iemand zijn die ze wil afmaken
  liefs Pytsje

  ReplyDelete
 5. Wat een pech zeg
  Maar je jaargetijden sal , word superrrr
  groetjes Annie

  ReplyDelete