Friday, January 6, 2012

verjaardagskaarten

Zoals ik al eerder had gezegd had ik me opgegeven om mee te doen met de verjaardags lijst van CSL. Mijn verjaardag was afgelopen dinsdag en deze kaarten heb ik ontvangen. Er moeten er als het goed is nog 3 komen.Deze kaart kwam iets later, daarom staat hij hier in z'n eentje.

Ik wil zeker volgende keer weer meedoen, want het is zo leuk om zoveel kaarten te krijgen. Niet om zielig te doen hoor, maar een verjaardag hier is toch al zo anders dan in Nederland, je mist de gezelligheid van de visite die langs komt. En telefoontjes, ach, de meeste mensen schijnen toch te denken dat het nog steeds een vermogen kost om naar Amerika te bellen. Email kaarten krijg ik wel, maar die kun je niet neerzetten in je kamer, dus staat ook niet zo gezellig he?

En dan kreeg ik deze kaarten van Inge, van Lois, die de smaak goed te pakken heeft, en van Luca, die deze keer ook wel zelf een kaart wilde maken voor mij.Dat was het weer voor nu. Volgende keer weer wat updates van mijn borduurwerken.3 comments:

 1. Wat een mooi gezicht zo al die kaarten bij elkaar en ja dan voel je je ook wel jarig, ik vind het idee dat iemand anders de moeite neemt om voor jou wat te maken zo leuk.......dat maakt deze kaarten extra speciaal. Geniet er maar van !

  ReplyDelete
 2. Leuk gezicht zo alle kaarten bij elkaar.
  Geniet ervan.

  ReplyDelete
 3. Wat heerlijk om zoveel zelfgemaakte kaarten te krijgen!!! Dat blijft toch wel speciaal! Ik vind de kaarten van Inge, Loïs en Luca ook super!!! Hopelijk heb je toch een gezellige dag gehad!

  ReplyDelete