Wednesday, February 8, 2012

jurkje en kaarten

Eindelijk toch weer een berichtje hier. Wat kan een mens het toch druk hebben. In het park waar we altijd golfen zijn deze week de olympics begonnen. Gedurende 3 weken allerlei leuke dingen om te doen. Extra golf games, shuffle board, balloon toss, kaart spelen. We hadden nog niet genoeg te doen. Deze week hebben we onze normale golf op maandag maar vergeten, even een beetje rust. Zaterdag middag een surprise party. We houden onszelf goed bezig. En we genieten volop van het schitterende weer hier.  Het is de laatste weken tussen 20 en 25 graden elke dag. Niet gek voor de winter he? Als ik hoor hoe koud het in Nederland is, ben ik blij dat ik hier ben.

Vorige week heb ik de Barbie jurk afgemaakt. Ik vind hem zelf heel leuk geworden, en veel leuker om te doen dan die sjieke.


Verder heb ik 2 kaarten gemaakt. Had me ingeschreven op een Yahoo club om elke maand een gewoon patroontje en een kerst patroontje te maken. Je krijgt deze patronen dan gemaild en je moet de kaart laten zien voordat je de volgende maand weer nieuwe patronen krijgt. Die voor deze maand zijn klaar. Ik moet wel nog wat versieringen aanbrengen op de kaarten, maar dat kan pas als ik in Nederland geweest ben en stickers heb gekocht. Hier zijn die goud en zilveren stickers met teksten, randjes en hoekjes niet te koop, alleen stickers voor scrappen. Net als passepartout kaarten en vierkante enveloppen.


Volgende keer kan ik mijn ontvangen en mijn gemaakte presentje voor de Valentijn exchange laten zien. 
5 comments:

 1. Veel mooier dan die sjieke kleedjes echt waar, ik vind het heel knap. Je bent aardig op dreef, ook je kaartjes zijn heel mooi. Ik ben benieuwd naar je valentijn.
  groetjes cindy

  ReplyDelete
 2. Dat klinkt behoorlijk druk ja! Wel leuke dingen allemaal!
  Wat leuke deze kaartjes, ook al zijn ze nog niet af! Erg leuk idee ook zo elke maand...
  Jurkje van barbie is weer geweldig!!!

  ReplyDelete
 3. Leuke patroontjes zijn dat...kun je stickervellen niet via het web bestellen?

  Groetjes

  ReplyDelete
 4. Je barbie jurkje is zeker leuk geworden en wat goed die kaarten club zo krijg je vanzelf een hele verzameling van kaarten......

  ReplyDelete