Tuesday, February 14, 2012

Valentijn en updates

Eindelijk kan ik mijn Valentijn uitwisseling laten zien. De bedoeling was om iets in een hart vorm te maken, de techniek maakte niet uit, alles kon. Ik heb voor Monique een hart van Hardanger gemaakt. Met een leuke kaart (niet zelf gemaakt) erbij opgestuurd

Van Paulijn kreeg ik dit mooie hart van vilt met een vilten roos erbij. Het was leuk om hieraan mee te doen, ik ben heel benieuwd wat alle anderen hebben gemaakt. Ik heb nog heel weinig foto's gezien op de club.

Vorige week kon ik dit Hardanger kleed afmaken, niet echt heel veel werk, dus hij ging sneller tussen alle andere dingen door dan ik verwachtte.


En weer eens een update van de Catia Dias, nu nog 1 blok, dan is hij  klaar.

Ik heb deze week wat patronen ontvangen van mede-clubleden van Lizzy Kate, daar is via internet moeilijk aan te komen (gratis dan) en ik heb op Ebay gezien dat deze geborduurde werkjes ook goed verkopen, ze zijn blijkbaar erg gewild. Ik heb al eens wat kleintjes geborduurd, en ze zijn altijd een plezier om te maken. Dat ga ik ook eens proberen.

Bedankt voor de reacties en tot volgende keer.

6 comments:

 1. Ria je hebt een prachtig hart gekregen van Paulijn, en je hardanger hart is schitterend...je borduurwerk groeit al aardig .....

  ReplyDelete
 2. Wat een mooie harten, oh... werkelijk schitterend!
  Voor je borduurwerk heb ik geen woorden, wat een klus.., maar ook wat bijzonder... Dat wordt later vast een erfstuk!

  Groetjes, Elizabeth

  ReplyDelete
 3. Je kleed is heel mooi, knap als je zoiets zelf kan, en je Catia Dias borduurwerk is bijna af wat ga je ermee doen?

  groetjes cindy

  ReplyDelete
 4. Hartelijk gefeliciteerd met je "liebster-blog" award.
  Groetjes Chris

  ReplyDelete
 5. Proficiat met je award, heb even rond geneusd en ga je volgen. Leuk want je ziet niet vaak hardangerfans op een blog !

  ReplyDelete