Saturday, January 12, 2013

Nieuw jaar, nieuwe projecten

In het oude jaar was ik al begonnen aan mijn HAED. Ik heb nog niet zoveel er aan gewerkt, er komen steeds weer zoveel andere dingen tussendoor. We hebben onze slaapkamer vorige week geschilderd, en deze week de badkamer. Wat een crime was dat. Al die hoekjes en kleine stukjes muur om al die kastjes heen. Maar goed, het is bijna klaar. Ik moet nog een en ander afwerken, maar op het moment ben ik te moe om het op te pakken. Zo druk met alles, hier in het park zeggen we af en toe tegen elkaar, hoe hebben we vroeger ooit tijd gehad om hele dagen te werken? Daar is nu geen tijd meer voor. Maar goed, toen hadden we niet zoveel hobby's, en geen golfen een paar keer per week. En in ons geval, in Nederland hadden we wel sociale contacten, maar geen fractie van wat we hier hebben.
Oudejaarsavond was heel gezellig. We hadden zo'n 35 mensen, iets minder dan verwacht, maar er waren nogal wat zieken. We konden de hele avond buiten zitten, en iedereen heeft gesmuld van mijn oliebollen. Een reactie van iemand was, he, die bakte mijn moeder voeger ook altijd. Deze man zijn (groot)ouders kwamen uit Nederland. Voor hem was het een stukje jeugd sentiment.

Goed, even wat foto's van mijn werken tot nu toe. Eerst mijn HAED, dit is wat ik tot nu toe gedaan heb.

Dan een nieuwe SAL, deze ben ik aan het borduren via de CSL groep, ook een hele mooie om te maken. Het is de All Seasons Wreath van Dimensions. Elke maand krijgen we een deel om te borduren.

 
Op een van mijn borduurclubs zijn ze, aangestoken door het duo project van Amarins, ook met het duo borduren begonnen. Je borduurt samen met iemand, ieder haar eigen lap, aan hetzelfde patroon. Je spreekt af hoe vaak per week je er aan werkt, en laat dan elke maandag op de club je foto zien. Ik ben met Diana aan een hele mooie sampler begonnen. Normaal ben ik geen liefhebber van Samplers, maar deze was zo mooi, dat ik de verleiding niet kon weerstaan. Het is de Biblical Block sampler van Linda Myers. Wij hebben afgesproken er 1 dag per week aan te werken, meer zou ik ook niet willen, want dan blijft mijn andere werk liggen.  Dit is mijn eerste update.
 
 
 
En dan natuurlijk de Kerstsok waar ik al aan was begonnen, deze is voor de Downstichting, afgelopen Kerst hebben ze heel veel verkocht voor dit doel, en hebben weer genoeg bestellingen voor dit jaar. Deze is dus voor het goede doel. Ook weer een hele leuke om te borduren, en mooie kleuren.

 
Dat was het weer voor nu, tot de volgende keer.
 
 
11 comments:

 1. Mooi werk allemaal ik maak die kleine borduurtjes voor Bram zijn sterren maar ik vind het een heel karwei dat borduren en vooral het uithalen ....hihi maar volgens mij ben jij een geboren borduurster zo mooi gr marloeskreatief

  ReplyDelete
 2. Wat een prachtige werken , je bent er maar druk mee
  Die van dimensions is ook geweldig
  Fijn weekend
  groetjes Annie

  ReplyDelete
 3. oh wat mooi Ria zie ik daar een glinsterend draadje bij je HAED, en die krans oei ik zou er bijna weer aan gaan beginnen zo mooi ;o)
  nou jij zult je niet vervelen, ik ben begonnen aan een werkje maar ik kom niet aan borduren toe zal ook maar eens een borduurdag inplannen dat lijkt me een goed idee.

  groetjes....

  ReplyDelete
 4. Wat een leuke plannen en projecten heb je weer voor 2013!
  Houd ons maar op de hoogte...

  groetjes, Elizabeth

  ReplyDelete
 5. Wat ben jij toch met schitterende werken bezig. Je gaat lekker met alles. Die krans van dimensions vind ik ook zo gaaf, ben niet meer lid van CSL anders zou ik het wel weten. En je kerstsok, super. Had ik op de club ook al even gemeld, Veel borduurplezier. Liefs, Amarins

  ReplyDelete
 6. Wat maak je toch een hoop prachtige werken!

  ReplyDelete
 7. Wat een prachtige borduurwerken,
  groetjes Gerrie.

  ReplyDelete
 8. wat een mooie update van je borduurwerken meis
  ziet er allemaal zo mooi en kleurrijk uit
  ik heb je toegevoegd als volger dus zal vaker bij je komen kijken

  ReplyDelete
 9. Dat ziet er echt al heel mooi uit!!!

  ReplyDelete
 10. prachtige vorderingen van werkjes!

  ReplyDelete
 11. Prachtige werken en die dimensions heb ik ook gemaakt, prachtige kleuren en zooooo mooi !

  ReplyDelete